<img alt="" src="https://secure.shoo5woop.com/166494.png" style="display:none;">

Vill du boosta din nästa workshop genom att förbereda deltagarna bättre, nyttja er tid tillsammans på ett mer värdefullt sätt och även se till att utkomsten av er workshop förankras i verkligheten?

Det finns ingen anledning att vänta, testa Howspace redan på din nästa workshop. Vi har byggt en anpassningsbar mall för att du snabbt ska komma igång och laddat den med en hel del exempel på interaktioner du kan göra men naturligtvis kan du även finjustera den efter just dina specifika behov. Och oroa dig inte, det görs på några minuter med hjälp av vårt intuitiva drag-n-drop gränssnitt och online-introduktion.

Facilitera före, under och efter - metoden bygger på att du kan förlänga upplevelsen av workshopen för att maximera effekten av ditt syfte

Före

Aktivera deltagarna före er fysiska träff genom att tex dela era förväntningar, starta förberedelsearbete eller lär kännna varandra lite bättre genom presentationer.

Under

Jobba interaktivt under workshopen genom att engagera deltagarna i digitala flervalsfrågor och presentera resultatet live eller låt vår AI hjälpa er skapa förståelse. Låt deltagarna äga dokumentationen genom att löpande dokumentera ert arbete direkt i Howspace.

Efter

Låt inte workshopen bli ett tomtebloss utan fortsätt processen när ni lämnar rummet. Behåll kontakten och initiera reflektioner när det gått en tid då lärandet i stor grad sker i reflektion av faktiska händelser eller beteenden.

Intresserad av att se mallen?

Registrera dig här om du vill ta del av mallen där har vi samlat några av våra bästa övningar och enklaste knep för att du ska lyckas facilitera din nästa workshop på ett helt nytt sätt. Självklart kan du anpassa den precis efter era behov men du får hjälp på vägen att komma igång och en kickstart att facilitera digitalt.

När du registrerat dig kommer du få ett epostmeddelande med instruktioner om hur du tar del av workspacen.

 

 

Screenshot 2019-10-14 14.00.06

Daniel-1

Har du andra frågor eller funderingar - tveka inte att höra av dig

Daniel Monthan, CEO Howspace Sweden

daniel.monthan@howspace.com

0739-333 808