Events

humap-2465-2

Jyväskylä: Uutta virtaa digitaaliseen fasilitointiin

Tervetuloa aamukohtaamiseen
11.12.2018 klo 9.00–11.00
Howspacen Jyväskylän toimistolla, Yliopistonkatu 36

Digitaalinen fasilitointi on yksi modernin työnteon kulmakivistä. Jotta organisaatioissa voidaan saada aikaan aitoa muutosta ja kasvua, koko potentiaali ja osaaminen täytyy saada valjastetuksi yhteiseen tekemiseen.

Kehitys- ja koulutustyön digitalisoituminen vaatii uusia fasilitoinnin keinoja, jotta osallistujat kokevat mukanaolon tärkeäksi ja tuntevat voivansa vaikuttaa.

Kun työtä tehdään joustavasti, ketterästi ja mobiilisti eri laitteilla, kasvokkaista ja virtuaalista tekemistä yhdistellen, saavutetaan tuloksia, joilla on aito tarttumapinta työmme arkeen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan aamukohtaamiseemme toimistollemme tiistaina 11.12. klo 9–11 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja tehdä fasilitointia digitaalisuutta hyödyntäen. Aamun aikana avaamme uusia ovia digitaaliseen yhteistyön maailmaan ja mietimme, miten saada vaikuttavuutta organisaatioiden olemassa oleviin kehitys- ja koulutusprosesseihin.

"Kun aiemmin annoin kotitehtäviä osallistujille, en juuri jutellut heidän kanssaan tapaamisten välillä. Nyt digitaalisesti voidaan olla tekemisissä toisten kanssa jatkuvasti. Kaikki asiakkaamme ovat olleet todella innostuneita ja yllättyneitä siitä, miten kätevää ja helppoa Howspacen käyttö on. Digitaalisuus mahdollistaa sen, että isossakin porukassa voimme antaa kaikille äänen."
Lisandro Morón, Implement

Tapahtuma on avoin ja osallistujille ilmainen. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.
varaa paikkasi

Äänessä

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace