<img alt="" src="https://secure.shoo5woop.com/166494.png" style="display:none;">

Events

team_sweden_2

13.6. Upplev ett möte med digital facilitering

Frukostseminarium
13/06/2019 kl. 8.30-10.00
United Spaces i Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63.

Välkommen till en workshop om och med digital facilitering. 

Under det här frukostmötet får du som leder workshops uppleva möjligheterna att facilitera en process med stöd av digitala miljöer och funktioner. Säkert har du redan din väl beprövade verktygslåda av frågor, övningar och material som du använder under dina fysiska workshops. Under denna workshop vill vi öppna en ny dörr till den digitala världen, och titta på vad du kan göra för att effektivisera det du gör idag - och inspirera till helt nya lösningar i syfte att göra människor hörda och delaktiga i utvecklingsprocesser.

 

Varmt välkomna till frukostseminariet den 13. Juni kl. 8.30–10.00 (frukost serveras from kl. 8.00) hos oss på United Spaces i Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63.  

Vi tar upp de vanligaste utmaningarna vi ser i “vanliga” möten och workshops, och visar hur vi kan lösa dessa med hjälp av det digitala faciliteringsverktyget Howspace.

Vi som håller i workshopen är Daniel Monthan och Louise von Matern från Howspace. Vi har båda lång erfarenhet av att facilitera processer inom förändringsledning, organisationsutveckling och ledarskap.

Delta!

Speakers

Louise

Louise von Matern

Customer Success Manager, Howspace Sweden

Daniel-1

Daniel Monthan

CEO, Howspace Sweden