<img alt="" src="https://secure.shoo5woop.com/166494.png" style="display:none;">

Events

Työkaluja ja ideoita dialogisten oppimis- ja muutosmatkojen fasilitointiin

Tervetuloa Zoom-työpajaan
26.3.2020 klo 9.00–10.30
Linkki toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin

Muutos ja oppiminen tapahtuvat parhaimmillaan yhteisen dialogin kautta. Kehitys- ja koulutustyön digitalisoituminen vaatii uusia fasilitoinnin keinoja, jotta osallistujat kokevat mukanaolonsa tärkeäksi ja tuntevat voivansa vaikuttaa heitä koskeviin asioihin ja muutoksiin. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että kaikki pääsevät osallistumaan ja kaikkien ääni saadaan kuuluviin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan aamukohtaamiseemme torstaina 26.3. klo 9–10:30 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja tukea dialogisuutta erilaisten oppimis- ja muutosprosessien fasilitoinnissa. Tilaisuuden oli tarkoitus olla kasvokkaistapahtuma, mutta nyt olemme siirtäneet kokonaisuuden verkkoon. Siispä tervetuloa mukaan, olitpa sitten missä päin Suomea tahansa!
 
Mukana aamussa on myös Jyväskylän yliopiston Business coach, Digital transformation lead Minna Heikkilä, joka avaa Jyväskylän Yliopiston kokemuksia digitaalisesta fasilitoinnista sisäisessä kehittämisessä ja laajemmissa yhteistyöverkostoissa.
 
Myös Mukamas Learning Designin perustaja, oppimismuotoilija Vilma Mutka, joka avaa kokemuksiaan Howspacen hyödyntämisestä oppimismuotoilussa ja erilaisten valmennusten fasilitoinnissa.
 
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.
varaa paikka

Äänessä

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace