Events

humap-CE2A4536-tero-ahonen-1

Julkisorganisaatioiden haasteet ja digitaalinen fasilitointi

Tervetuloa aamukohtaamiseen
3.4.2019 klo 9.00–11.00
Helsingin toimistollamme, Bulevardi 6 A 14

Digitaalinen fasilitointi on yksi modernin työnteon kulmakivistä. Jotta julkisorganisaatioissa voidaan saada murrosten keskellä aikaan aitoa muutosta ja löytää uusia työskentelyn tapoja, koko potentiaali ja osaaminen täytyy saada valjastetuksi yhteiseen käyttöön."Ulos siiloista ja irti päsmäröinnistä. Siitä alkaa rakentava dialogi ja muutos niin työyhteisöissä kuin hallinnossakin," sanoo Sitran yliasiamies Mikko Kosonen.

Kehitys- ja koulutustyön digitalisoituminen haastaa julkisen sektorin toimijoita ottamaan käyttöön uudenlaisia fasilitoinnin keinoja, jotta osallistujat kokevat mukanaolon tärkeäksi ja tuntevat voivansa vaikuttaa.

”Dialogin tarve lisääntyy, kun muutosvauhti kiihtyy ja maailma on entistä ennakoimattomampi. Uusiin, mutkikkaisiin kysymyksiin ei ole valmiita vastauksia, vaan niitä pitää etsiä yhdessä keskustellen. Vuoropuhelua on tietoisesti rakennettava. Dialogiin on nyt satsattava,” Kosonen jatkaa julkisorganisaatioiden toimintakentän kuvausta.
 
Kun työtä tehdään joustavasti, ketterästi ja mobiilisti eri laitteilla, kasvokkaista ja virtuaalista tekemistä yhdistellen, saavutetaan tuloksia, joilla on aito tarttumapinta työhön.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan julkisorganisaatioille suunnattuun aamukohtaamiseemme toimistollemme keskiviikkona 3.4. klo 9–11 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja tehdä fasilitointia digitaalisuutta hyödyntäen. Aamun aikana avaamme uusia ovia digitaaliseen yhteistyön maailmaan ja mietimme, miten saada vaikuttavuutta organisaatioiden yhteistyöprosesseihin.
 
Aamussa mukana myös Senaatti-kiinteistöjen muutosjohtamisen erityisasiantuntija Santeri Paakko, joka kertoo meille Senaatin kokemuksista digitaalisen yhteistyön tukemisesta, sen merkityksestä ja roolista, isoissa muutos- ja toimitilahankkeissa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.
varaa paikka

Äänessä

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace

Tapiomv

Tapio Kymäläinen

Howspace