Events

humap-2439-2-4

Digitaalisuuden uudet mahdollisuudet järjestötyölle

Tervetuloa aamukohtaamiseen
13.12.2018 klo 9.00–11.00
Howspacen toimistolla, Bulevardi 6 A 14

Digitaalisuus tarjoaa järjestöille ja yhdistyksille valtavia mahdollisuuksia toimintansa uudistamiseen. Digitaalisuuden avulla järjestöt voivat parantaa jäsentensä palvelemista, tukea osaamisen kehittämistä, uudistaa tapaamiskulttuuriaan, kehittää paikallisen ja valtakunnallisen toiminnan koordinointia sekä osallistaa jäsenistöä yhteiseen tekemiseen ja dialogiseen toimintatapaan...

Mahdollisuuksia on rajattomasti. Tämän olemme saaneet oppia yhdessä asiakkaidemme kanssa järjestökentällä. Digitaalinen fasilitointi ja yhteistyöalustamme Howspace on monipuolinen ja mukautuva työkalu monenlaiseen uudistamistyöhön.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan aamukohtaamiseemme toimistollemme torstaina 13.12. klo 9–11 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja muotoilla järjestötyön kehittämistä. Aamun aikana avaamme uusia ovia digitaaliseen yhteistyön maailmaan ja mietimme, miten saada vaikuttavuutta yhdistysten olemassa oleviin rakenteisiin, sekä kehitys- ja koulutustyöhön.

Mukana aamussa on myös kokenut järjestöjen kehittäjän Juha Heikkala. Juha avaa meille kokemuksiaan järjestökentän muutoksesta ja digitaalisuuden roolista järjestökentän uudistamisessa.

Tutustumme aamussa käytännön esimerkkeihin ja parhaisiin käytäntöihin.

Tapahtuma on avoin ja osallistujille ilmainen. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.
varaa paikkasi

Puhujat

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace

Tapiomv

Tapio Kymäläinen

Howspace