Events

humap-2405-2

Digitaalisuuden uudet mahdollisuudet järjestöille ja yhdistyksille

Tervetuloa aamukohtaamiseen
19.3.2019 klo 9.00–11.00
Howspacen toimistolla, Bulevardi 6 A 14

Digitaalisuus tarjoaa järjestöille ja yhdistyksille valtavia mahdollisuuksia toiminnan uudistamiseen. Digitaalisuuden avulla järjestöt voivat parantaa jäsentensä palvelemista, tukea osaamisen kehittämistä, uudistaa tapaamiskulttuuriaan, kehittää paikallisen ja valtakunnallisen toiminnan koordinointia sekä osallistaa jäsenistöä yhteiseen tekemiseen ja dialogiseen toimintatapaan...

Mahdollisuuksia on rajattomasti. Tämän olemme saaneet oppia yhdessä asiakkaidemme kanssa järjestökentällä. Digitaalinen fasilitointi ja yhteistyöalustamme Howspace on monipuolinen ja mukautuva työkalu monenlaiseen järjestökentän uudistamistyöhön sekä koulutusten tukemiseen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan aamukohtaamiseemme toimistollemme tiistaina 19.3. klo 9–11 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja muotoilla järjestötyön kehittämistä. Aamun aikana avaamme uusia ovia digitaaliseen yhteistyön maailmaan ja mietimme, miten saada vaikuttavuutta yhdistysten olemassa oleviin rakenteisiin, sekä kehitys- ja koulutustyöhön.

Mukana aamussa on myös kokenut järjestöjen kehittäjän Juha Heikkala. Juha avaa meille kokemuksiaan järjestökentän muutoksesta ja digitaalisuuden roolista järjestökentän uudistamisessa.

Lääkäriliiton politiikkatoimialan johtaja Heikki Pärnänen avaa aamussa Lääkäriliiton kokemuksia isosta kehittämisprosessista, jossa koko liiton 26 000 jäsentä osallistetaan yhteiseen keskusteluun digitaalisuutta hyödyntäen.

Tapahtuma on avoin ja osallistujille ilmainen. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki järjestökentän ammattilaiset, uudet kasvot ja vanhat tutut. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.

varaa paikkasi

Puhujat

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace

Tapiomv

Tapio Kymäläinen

Howspace