<img alt="" src="https://secure.shoo5woop.com/166494.png" style="display:none;">

Events

Digitaalisesta fasilitoinnista uutta nostetta julkisorganisaatioiden kehittämiseen

Tervetuloa aamukohtaamiseen
27.2.2020 klo 9.00–11.00
Helsingin toimistollamme, Suomitalolla, Lönnrotinkatu 3

Digitaalinen fasilitointi on yksi modernin työnteon kulmakivistä. Jotta julkisorganisaatioissa voidaan saada murrosten keskellä aikaan aitoa muutosta ja löytää uusia työskentelyn tapoja, koko potentiaali ja osaaminen täytyy saada valjastetuksi yhteiseen käyttöön.

"Ulos siiloista ja irti päsmäröinnistä. Siitä alkaa rakentava dialogi ja muutos niin työyhteisöissä kuin hallinnossakin," sanoo Sitran entinen yliasiamies Mikko Kosonen.

Kehitys- ja koulutustyön digitalisoituminen haastaa julkisen sektorin toimijoita ottamaan käyttöönsä uudenlaisia fasilitoinnin keinoja. Muutostahdin kiihtyessä ja ennakoimattomuuden lisääntyessä mutkikkaisiin kysymyksiin on etsittävä vastauksia yhdessä. Kun työtä tehdään joustavasti, ketterästi ja mobiilisti eri laitteilla, kasvokkaista ja virtuaalista tekemistä yhdistellen, saavutetaan tuloksia, joilla on aito tarttumapinta työhön.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan julkisorganisaatioille suunnattuun aamukohtaamiseemme toimistollemme torstaina 27.2. klo 9–11 innostumaan ja löytämään kanssamme uusia tapoja tehdä fasilitointia digitaalisuutta hyödyntäen. Aamun aikana avaamme uusia ovia digitaalisen yhteistyön maailmaan ja mietimme, miten saada vaikuttavuutta organisaatioiden yhteistyöprosesseihin.
 
Aamussa mukana myös Ulkoministeriön lähetysneuvos Hanna Rinkineva, joka avaa meille Ulkoministeriön kokemuksia digitaalisen yhteistyön soveltamisesta, sen merkityksestä ja roolista kehityspolitiikan foorumin rakentamisessa. SuomenProjekti-instituutin Mika Purola avaa tapahtumassa Projekti-instituutin kokemuksia Howspacen käytöstä. Purola toimii projektijohtamisen ja ketterien taitojen valmentajana henkilöstön kehittämistehtävistä ja projektinjohtamisesta.
 
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kohtaamisesta saa vinkata myös kollegalle tai ystävälle.
varaa paikka

Äänessä

Ilkka Mäkitalo

Ilkka Mäkitalo

CEO, Howspace

Olli_Pekka

Olli-Pekka Juoperi

Howspace